Primers a la First Lego League amb IB Els Planells

Col.laboració amb l’Institut ‘Els Planells’ d’Artesa de Segre en la seva participació a la First Lego League. Qui ho habia de dir el dia que ens van demanar si els podiem ajudar en el seu projecte…. Volien presentar dins del marc de la Lego League un projecte per a portar pa a les missions espacials! Doncs resulta que en aquestes missions no està permés el consum de pa (menjen tortitas mexicanes), ja que al menjar-lo deixa anar molletes i aquestes són un maldecap per als astronautes i pels delicats circuïts elèctrics de l’estació (ja que allà dalt estan a gravetat zero).

I mira per on, vam aconseguir un pa que no deixe anar molles al trencar-lo i això ha portat aquesta colla de 15 cracks (ADS-15) a guanyar l’edició de Lleida i classificar-se per la final nacional de Tenerife els propers 22 i 23 de març.

Allí serem amb ells, ajudant i intentant millorar el que sabem fer.

Posted in Sin categoría.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *